Avec finnd dot net vous pourrez voir en streaming le film Of Parents and Children en streaming ou bien regarder le film Of Parents and Children en vf streaming HD complet 2019 gratuit et vostfr en 1080p ou 720p , streaming Of Parents and Children vf hd français

DramaComedyRomance
5.7
3 votes

Synopsis du film

Komedie O rodičích a dětech chce navázat na nejlepší tradice české filmové komedie. Vtipné dialogy, výjimečné herecké výkony a humor spojující diváky napříč generacemi. Příběh filmu vychází ze zdánlivě banální situace. Syn (David Novotný) jde na procházku se svým otcem (Josef Somr)... Syn je zralý čtyřicátník a žije spokojeně se svou přítelkyní. Otci je přes sedmdesát. Je bývalý vědec-biolog. Klasický intelektuál v dobrém slova smyslu. Zdánlivě jediné, co tyto dva muže spojuje, je to, že se jdou jednou za měsíc společně projít Prahou. Nicméně jsou svázáni poutem čtyřiceti let společného života. V brilantně vedeném dialogu se před námi odkrývají dějiny dvacátého století a všechny absurdity s ním spojené. Odhalují se ta nejhlubší místa lidských vztahů. Odtajňují se staré resty, trápení a radosti. Na scéně se objeví Vnuk, o kterém Syn neměl přes dvacet let ani tušení. A některé chyby se opakují znovu a znovu..

Acteurs et Créateurs

Avatar

Liens pour voir ce films

Grâce aux plateformes de streaming proposé ci-dessus vous pourrez voir le film Of Parents and Children en streaming ce qui veut dire le lancer directement sur votre PC , Smartphone et tablete. Avec des offres parfois gratuite et une qualité vidéo SD ( standard) , HD ( haute définition ) 1080 P et même du ultra-hd ou 4k. Avec la langue française (VF) ou en version sous-titre Française (VOSTFR)

Films similaires à Avatar